L'alumnat i el professorat dels cicles de disseny i moda de l'institut de Terrassa acomiaden el curs amb una gran desfilada


El passat divendres tot l'alumnat va desfilar per mostrar els projectes que havien desenvolupat durant aquest curs acadèmic.

La desfilada de final de curs és l'acte de cloenda del curs acadèmic, un esdeveniment molt esperat per tots els alumnes dels cicles de tèxtil. En aquest acte, els estudiants tenen l'oportunitat de desfilar davant d'amics, familiars i membres de la comunitat educativa per mostrar les col·leccions que han creat al llarg de l'any. Cada peça de roba exhibida és el resultat de mesos de treball intens, creativitat i dedicació.

Enguany, la desfilada es va celebrar al Teatre Alegria de Terrassa, un escenari que va resultar ideal per a aquest esdeveniment. El teatre, amb la seva atmosfera elegant i la seva excel·lent acústica i il·luminació, va proporcionar el marc perfecte per a una nit plena d'estil i emoció. La decoració de l'escenari i la música seleccionada van contribuir a crear una ambientació sofisticada que va destacar les creacions dels estudiants.

La desfilada va ser un èxit rotund. Els participants van desfilar amb confiança i elegància, mostrant amb orgull les seves creacions davant d'una audiència entusiasta. Cada col·lecció presentava un estil únic, reflectint la diversitat de talent i visió entre els estudiants. Des de dissenys avantguardistes fins a peces clàssiques, la desfilada va oferir una àmplia gamma de propostes de moda.

Aquest èxit va ser un motiu de gran satisfacció per a tots els participants. L'alumnat, que s'havia esforçat molt durant el curs, va gaudir enormement de poder lluir les seves creacions en un entorn tan prestigiós. La resposta positiva del públic, amb aplaudiments entusiastes i elogis, va omplir els estudiants de joia i va reconèixer la seva dedicació i talent. Per als professors i organitzadors, veure l'èxit dels seus alumnes va ser una recompensa significativa, destacant l'alt nivell de l'ensenyament i l'aprenentatge en els cicles de tèxtil.

En resum, la desfilada de final de curs va ser una vetllada memorable que va celebrar la creativitat, l'esforç i l'èxit dels estudiants, deixant una empremta duradora en tots els assistents.

Publicada el 08 de junio de 2024 por Albert Pérez Monfort